Aller au contenu

Founder's notes - #1

BREAKING NEWS - The word is out!

Wat ben ik megatrots en blij dat ik dit eindelijk kan aankondigen… Straw by Straw is vanaf nu ook verkrijgbaar bij HANOS! Precies 2 jaar geleden, nadat ik het business model van eetbare rietjes had aangepast naar duurzame rietjes van stro, begon Straw by Straw beetje bij beetje te groeien. Een duurzame missie voorop, maar wél commercieel blijven. Hoe konden we die juiste balans houden en ervoor zorgen dat we serieus werden genomen als kleine startup?

We hebben veel getest en geëxperimenteerd, dat was niet makkelijk want ik zat dagelijks met vragen als: wel of niet aan de slag met groothandelaren en distributeurs? Zo ja, hoe krijg je dát nou weer voor elkaar? Verkopen is 1, maar de productiecapaciteit op de juiste snelheid krijgen was in het begin een uitdaging voor zo’n nieuw product. En hoe zorg je ervoor dat genoeg mensen het kennen om volume te draaien?

Het is gelukt! Team Straw by Straw heeft keihard gewerkt om de groei zowel aan de voor- als achterkant voor elkaar te krijgen! En nu is het dan zover: duurzame stro-rietjes, toegankelijk voor alle horeca professionals en nu dus óók verkrijgbaar bij jouw HANOS filiaal!

- Everlyn Liu

 

 

(Photo: Everlyn Liu and William van den Hout at HANO. Photography by: Monika Vaskorova.)

Shop now